Wariant I

Menu 50 zł/osoba

Przekąski zimne (wybór do 4 pozycji):

Śledź w trzech smakach

Koszyczki z tortilli z wędlinami

Sataye z polędwiczek drobiowych z sosem orzechowym.

Mini wrapy z wędzonym łososiem lub szynką.

Sałatka z tuńczykiem, czerwoną fasolą i z jajkiem.

Sałatka z kurczakiem curry z brzoskwiniami.

Sałatka z wątróbką z sosem malinowym

 

Dania główne:

Ryba w sosie jabłkowo-porowym, puree cytrynowe,mix sałat.

Pierś kurczaka faszerowana pomidorami i szpinakiem, dziki ryż, warzywa gotowane.

Żeberka duszone, ziemniaki, buraczki zasmażane.

 

 

Wariant II

Menu 50 zł/osoba

Zupy: (wybór do 2 pozycji)

Rosół z makaronem.

Żurek z jajem.

Zupa cebulowa z grzanką razową.

Chłodnik (sezonowo).

 

Danie główne:  (wybór do 2 pozycji)

Kurczak w miodowo-musztardowej glazurze, ziemniaki opiekane, sałatka z ananasem i brzoskwinią.

Karkówka pieczona z masłem czosnkowym, kopytka, kapusta zasmażana.

Filety rybne w sezamie, ziemniaki, kapusta kiszona.

 

Deser:

Sernik, szarlotka.

 

 

 

 

Wariant III

Menu 70-80 zł/osoba

Zimne przekąski (wybór do 4 pozycji)

Tatar wołowy / tatar z łososia

Deska serów z winogronami i orzechami włoskimi.

Młody szpinak z boczkiem, słonecznikiem i parmezanem.

Roladki z łososia z ogórkiem i fetą

Pierś kaczki podana na sałatach z owocami granatu i grzankami.

Sałatka z krewetkami, ananasem i czerwona cebulą.

Sałatka z pieczonym schabem, grzybami marynowanymi i czerwoną cebulą.

 

Zupy: (wybór do 2 pozycji)

 

Zupa porowa z pulpecikami mięsnymi.

Krem szpinakowy z łososiem wędzonym i płatkami migdałów.

Zupa z kurczakiem z mleczkiem kokosowym i makaronem sojowym.

Flaki wołowe.

Zupa borowikowa z łazankami.

 

Dania główne: (wybór do 2 pozycji)

 

Dorsz smażony z sosem z białego wina, bukiet warzyw, ziemniaki.

Łosoś w sosie kaparowym, ziemniaki opiekane, mix sałat.

Polędwiczki wieprzowe, duszone z jabłkiem w calvadosie, kopytka, modra kapusta.

Polędwiczki w sosie borowikowym, kopytka, marchewka duszona z czosnkiem i koperkiem.

Udka Kacze po staropolsku z jabłkiem i bakaliami, ziemniaki opiekane..

Schab pieczony w sosie śliwkowym, buraczki ziemniaki opiekane.

  

Deser: tarta z owocami, panna cotta.

 

20% rabat na alkohole, możliwość opcji open bar od 50 zł/osoba

Opcja open bar standardowo obejmuje: wódka czysta ( do 0,7l/para), wino stołowe białe, czerwone, piwo beczkowe żywiec, napoje z rodziny coca cola, woda gazowana i niegazowana, soki owocowe, kawa, herbata. Inne do uzgodnienia.

Do wszystkich rezerwacji doliczamy 10% serwis dla obsługi.

We wszystkich wariantach, standardowo, zupy są podawane w wazach, dania główne podajemy na półmiskach. Porcje mięs są podzielone na mniejsze kawałki, żeby goście mogli dostosować menu do swoich preferencji i potrzeb. Warianty stanowią ofertę przykładową, którą chętnie dostosujemy do Państwa indywidualnych upodobań.