Wariant I
Menu Biesiadne 65 zł/osoba
Zimne przekąski (wybór do 4 pozycji)
Śledź w trzech smakach
Koszyczki z tortilli z wędlinami
Sataye z polędwiczek drobiowych z sosem orzechowym.
Mini wrapy z wędzonym łososiem lub szynką.
Sałatka z kurczakiem curry z brzoskwiniami.
Sałatka z wątróbką z sosem malinowym
Dania główne:
Ryba w sosie jabłkowo-porowym, puree cytrynowe, mix sałat.
Pieczony udziec z indyka z sosem gorgonzola, ziemniaki, sałatka z ananasem i brzoskwinią.
Żeberka pieczone z musem węgierkowym, ziemniaki, buraczki zasmażane.
Wariant II
Menu Biesiadne 65 zł/osoba
Zupy: (wybór do 2 pozycji)
Rosół z makaronem.
Żurek z jajem.
Zupa cebulowa z grzanką razową.
Chłodnik (sezonowo).
Danie główne: (wybór do 2 pozycji)
Kurczak w miodowo-musztardowej glazurze, ziemniaki opiekane, marchewka.
Karkówka pieczona z masłem czosnkowym, kopytka, kapusta zasmażana.
Filety rybne w sezamie, ziemniaki, kapusta kiszona.
Deser:
Sernik, szarlotka.
AC
Wariant III
Menu Biesiadne 90 zł/osoba
Zimne przekąski (wybór do 4 pozycji)
Tatar wołowy/tatar z łososia
Deska serów z winogronami i orzechami włoskimi.
Młody szpinak z boczkiem, słonecznikiem i parmezanem.
Roladki z łososia z ogórkiem i fetą
Pierś kaczki podana na sałatach z owocami granatu i grzankami.
Sałatka z krewetkami, ananasem i czerwona cebulą.
Zupy: (wybór do 2 pozycji)
Zupa porowa z pulpecikami mięsnymi.
Krem szpinakowy z łososiem wędzonym i płatkami migdałów.
Zupa z kurczakiem z mleczkiem kokosowym i makaronem sojowym.
Flaki wołowe.
Zupa borowikowa z łazankami.
Dania główne: (wybór do 2 pozycji)
Dorsz smażony z sosem z białego wina, bukiet warzyw, ziemniaki.
Łosoś w sosie kaparowym, ziemniaki opiekane, mix sałat.
Polędwiczki w sosie borowikowym, kopytka, marchewka duszona z czosnkiem i koperkiem.
Schab w sosie pieczeniowym, buraczki ziemniaki opiekane.
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, sos z suszonych pomidorów, dziki ryż, surówka z cykorii z pomarańczą.
Udka Kacze po staropolsku z jabłkiem i bakaliami, ziemniaki opiekane.
Deser: tarta z owocami, tiramisu.
10-20% rabat na alkohole, możliwość opcji open bar od 60 zł. Osoba (opcja bezalkoholowa 25 zł/osoba)
Opcja open bar standardowo obejmuje: wódka czysta (do 0,5l/para), wino stołowe białe, czerwone, piwo beczkowe żywiec,
napoje z rodziny Coca cola, woda gazowana i niegazowana, soki owocowe, kawa, herbata. Inne do uzgodnienia.
Do rezerwacji doliczamy 10% serwis dla obsługi.
We wszystkich wariantach, standardowo, zupy są podawane w wazach, dania główne podajemy na półmiskach.
Porcje mięs są podzielone na mniejsze kawałki, żeby goście mogli dostosować menu do swoich preferencji i potrzeb.
Warianty stanowią ofertę przykładową, którą chętnie dostosujemy do Państwa indywidualnych upodobań.