Menu 60zł/osoba

Przekąski zimne (do wyboru do 4 pozycji)
Śledź w trzech smakach; ryba po grecku; pasztet Szefa Kuchni; sałatki: ziemniaczana, jarzynowa, śledziowa; ryba faszerowana.

Dania ciepłe (do wyboru do 2 pozycji)
Pierogi z kapustą i grzybami, pierogi ruskie.
Indyk pieczony z bakaliami, kluski śląskie, surówka.
Pieczeń wieprzowa w czerwonym winie z rozmarynem, ziemniaki, buraki pieczone.
Ryba w sosie cytrynowym , ryż, kapusta kiszona.
Karp smażony, ziemniaki opiekane, surówka

Deser
wybór ciast (sernik, szarlotka, makowiec)

Menu 80zł/osoba

Przekąski (do wyboru do 4 pozycji)
Pasztet z gęsiny z żurawiną; tatar wołowy,; sałatka z tuńczyka na łódeczkach z cykorii; rolada z łososia z serem bałkańskim na ogórku, karp w galarecie , kapusta z grochem, pierogi.

Zupy (do wyboru do 2 pozycji)
Zupa grzybowa z łazankami,
Barszcz czerwony z uszkami,
Zupa rybna.

Dania ciepłe (do wyboru do 2 pozycji)
Kaczka pieczona po staropolsku, kopytka, buraczki zasmażane.
Polędwiczki wieprzowe duszone z jabłkiem w calvadosie, ziemniaki, mix sałat.
Schab faszerowany z morelą i śliwką.
Dorsz smażony z sosem porowym, puree z batatów, surówka z kapusty.
Łosoś w sosie pomarańczowym, kasza jaglana, mix sałat.

Deser:
wybór ciast (sernik, szarlotka, makowiec), kutia, kompot z suszu.

Rabat na alkohole 10-20%, możliwość opcji open bar od 50 zł./osoba
Opcja open bar standardowo obejmuje: wódka czysta ( do 0,5 l./osoba), wino stołowe białe, czerwone, piwo beczkowe żywiec, napoje z rodziny coca cola, woda gazowana i niegazowana, soki owocowe, kawa, herbata. Inne do uzgodnienia.

Do rezerwacji doliczamy 10% serwis dla obsługi.

We wszystkich wariantach, standardowo, zupy są podawane w wazach, przekąski i dania główne podajemy na półmiskach. Porcje mięs są podzielone na mniejsze kawałki, żeby goście mogli dostosować menu do swoich preferencji i potrzeb.
Warianty stanowią ofertę przykładową, którą chętnie dostosujemy do Państwa indywidualnych upodobań.