Menu lunch

Dania wegetariańskie

Tagiatelle z łososiem 23 zł.

Kotlet serowy, frytki, żurawina 23 zł.

 

 

Menu lunchowe od 20 do 24 stycznia.

Zupa 8 zł, drugie danie 15 zł, zestaw 19 zł.

 

Poniedziałek

Rosół z makaronem,

Roladki z kurczaka ze szpinakiem i fetą, sos z suszonych pomidorów, ryż.

 

Wtorek

Zupa cebulowa z grzankami,

Kapusta faszerowana z sosem pomidorowym, ziemniaki.

 

Środa

Kapuśniak,

Befsztyk z cebulką, ziemniaki, surówka.

 

Czwartek

Barszcz biały,

Bitki z kaszą gryczaną, surówka z kiszonych ogórków.

 

Piątek

Zupa zacierkowa,

Zapiekanka makaronowa z warzywami i z serem.

 

Zapraszamy.